7. Forum obiteljskog smještaja (FOS) održat će se u hotelu Westin u Zagrebu

Foto: HTZ

Sedmi po redu Forum obiteljskog smještaja (FOS) održat će se u subotu, 18. ožujka 2023. godine u hotelu Westin u Zagrebu.

FOS organizira Sektor za turizam Hrvatske gospodarske komore u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom, a ovogodišnji FOS trajat će jedan dan te će kroz prezentacije i dva panela pružiti aktualne informacije s ciljem pomoći u pripremama za turističku sezonu te uvid u trendove na turističkom tržištu.

Govor o postizanju dugoročno održivog obiteljskog turizma održat će Nedo Pinezić, a Nikolina Novinić predstavit će važnu ulogu dobre komunikacije s gostima.

U prvom panelu održat će se rasprava o izvrsnosti u obiteljskom smještaju kao preduvjetu za konkurentan i održiv razvoj hrvatskog turizma. Drugi panel obradit će aktualne novosti u zakonodavstvu. Na kraju vas čeka uvijek zanimljivo predavanje Ljerke Markote o poreznom položaju pružatelja smještaja u domaćinstvu.

Specijalizirani blok Turizam s hrvatskim predznakom izlaže trendove i primjere dobre prakse uređenja i opremanja objekata obiteljskog smještaja s naglaskom na kvalitetu i održivost.

Paralelno održavanju glavnog programa odvijat će se radionice Booking.com, na koje se možete prijaviti putem obrasca klikom na poveznicu:

Radionica 1. u 11:30 sati: Otkrijte kako se prilagoditi trendovima putovanja
Radionica 2. u 13:45 sati: Pridružite nam se na putu k ostvarenju održivih putovanja

Broj prijava na radionice je ograničen.

Na Forumu će biti organiziran i izložbeni prostor B2B u sklopu kojeg ćete imati priliku upoznati i umrežiti se s izlagačima proizvoda i usluga relevantnih za obiteljski smještaj.

Podršku ovogodišnjem FOS-u pružaju Ministarstvo turizma i sporta te Turistička zajednica Grada Zagreba.

Iznos kotizacije je 20 € + PDV. Kotizacija uključuje sudjelovanje na Forumu i ručak.

Zanimljivi predavači, aktualne teme, susret s dobavljačima proizvoda i usluga za Vaše objekte – prisustvujte i kvalitetno se pripremite za nadolazeću turističku sezonu!

Podsjećamo da se Forum obiteljskog smještaja održava od 2014. godine te predstavlja jedinstveno godišnje okupljanje predstavnika obiteljskog smještaja na nacionalnoj razini. Dosad se održavao u Opatiji, Poreču, Zadru, Zagrebu, Splitu i Pazinu.

Jedno je od najzanimljivijih turističkih događanja i služi kao platforma za informiranje, razmjenu iskustava i razvoj suradnje među pružateljima usluga smještaja u domaćinstvu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)