Bajaga i instruktori otvorili treće izdanje festivala “U zagrljaju kamena i mora”

Foto: Antonio Paljuh

Prva večer trećeg izdanja festivala “U zagrljaju kamena i mora” započela je spektakularnim koncertom legendarne grupe Bajaga i Instruktori. Glazbeni događaj održan je u prekrasnom ambijentu Kamenoloma Montrake pred publikom koja je došla iz svih dijelova zemlje.

Hitovi poput “Tišine”, “Plavog safira” i “Godine prolaze” podsjetili su prisutne na bezvremenske uspjehe grupe. Svaka nota, svaka riječ nosila je sa sobom duboko ukorijenjene uspomene i nostalgiju, spajajući generacije i stvarajući nevjerojatnu povezanost među prisutnima.

Nakon puna tri sata glazbene ekstaze, koncert se završio ovacijama i gromoglasnim zahtjevima za bisom. Bajaga i Instruktori su se vratili na pozornicu i dodatno oduševili publiku sa nekoliko dodatnih pjesama.

Koncert Bajage i Instruktora prvi je od četiri dana Festivala. U idućim danima, očekuju nas nastupi Tomislava Bralića i klape Intrade, virtuoznog gitarskog majstora Vlatka Stefanovskog te završni spektakl uz čuvene Gipsy Kings feat. Tonino Baliardo.

Festival “U zagrljaju kamena i mora” pruža jedinstveno iskustvo koje spaja prirodnu ljepotu s glazbenom strašću, stvarajući memorabilne trenutke za sve prisutne ljubitelje glazbe. Ovaj festival održava se u prekrasnom ambijentu Kamenoloma Montraker, gdje se priroda spaja s glazbenom magijom.

Pridružite nam se u idućim danima festivala kako bismo zajedno proslavili ovu nevjerojatnu glazbenu poslasticu koja će nas sve ostaviti bez daha. Ulaznice su i dalje dostupne na Eventim.hr i Mojekarte.hr.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)