Dalmacija dobiva Dalmaland, jedinstveno mjesto zabave koje spaja tematske i vodene atrakcije

Foto: TZ Zadarske županije

Dalmaland, jedinstveno mjesto zabave koje spaja tematske i vodene atrakcije po uzoru na svjetske centre zabave, od lipnja ove godine će obogatiti turističku ponudu Zadarske županije.

Bazeni, tobogani, vodeni spustovi pridružit će se već poznatom Jurskom svijetu, Svemiru, Piratskom zaljevu i Divljem Zapadu u sadašnjem Fun Parku Biograd i spojiti vožnje na atrakcijama i tematsku zabavu sa kupanjem. Time će i Hrvatska stati uz bok samo nekoliko zemalja u Europi i svijetu, objavio je HTZ.

Otvorenje tematsko-zabavnog fun parka predviđeno je 28. travnja, dok se otvorenje vodenog parka planira za sredinu lipnja.

Cijeli kompleks Dalmaland prostirat će se na 6.5 hektara i imati 40 atrakcija, od adrenalinskih i zabavnih do obiteljskih i dječjih. Vodeni će park nuditi nekoliko vrsta atrakcija, različitih tobogana, bazena i dječjih područja, a imena svih atrakcija bit će povezane s Dalmacijom.

Ovim se novim konceptom planira povećanje posjetitelja od čak 60 posto već ove sezone pa se očekuje kako će Dalmaland postati centralno mjesto u Dalmaciji koje će Biograd i okolicu, Zadar i Zadarsku županiju učiniti još atraktivnijom brojnim posjetiteljima iz Hrvatske, Europe i cijelog svijeta.

Vodene atrakcije proizvela je svjetski poznata firma Polin Wateparks koja je dosad konstruirala tobogane za više od 50 vodenih parkova diljem svijeta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)