Ovoga ljeta Hvar će biti bogatiji za još jedan hotel s pet zvjezdica

Foto: Yayimages

Ovog će ljeta grad Hvar biti bogatiji za još jedan hotel s pet zvjezdica. Bit će to prava plavo-zelena oaza s obzirom na to da se hotel nalazi na šetnici uz more, na zelenoj površini od cca 5000 m2.

Tvrtka Croatia-Hvar d.o.o. pokrenula je investiciju vrijednu 100 milijuna kuna koja obuhvaća rekonstrukciju i sanaciju postojećeg objekta i okoliša hotela Croatia koji je do sada radio u kategoriji od tri zvjezdice. Investicija obuhvaća podizanje kategorizacije hotela na pet zvjezdica stoga je uprava tvrtke donijela odluku o novom brendiranju hotela, što uključuje i promjenu naziva, piše Dalmatinski portal.

Novi će hotel nositi ime Moeesy, Blue & Green Oasis jer se u tom nazivu stapaju mozaik plave i zelene oaze koji se poput poezije stapa u mir i ljepotu koju će turistima pružiti boravak u hotelu i njegovom prekrasnom okolišu.

Radi se o financijski vrijednoj i građevinski vrlo zahtjevnoj investiciji s obzirom na to da se radi kompletna rekonstrukcija i sanacija unutar postojeće zgrade hotela. U unutrašnjosti hotela zadržat će se prekrasno kameno stubište, a sve ostalo je u postupku potpune rekonstrukcije.

Hotel će imati 41 smještajnu jedinicu, što uključuje 37 soba i četiri apartmana, među kojima je i ekskluzivni predsjednički apartman. Moderan i prozračan dizajn odlika je uređenja hotela i zasigurno će oduševiti turiste koje će hotel uskoro ugostiti.

Rad restorana, neposredan kontakt kuhara s gostima hotela kroz sustav show-cooking, kaskadno razmješten restoran, bar i separei koji se prožimaju kroz okoliš hotela dat će posebnu draž i ljepotu boravka gostima hotela.

Ugodna atmosfera i pristupačnost svakom gostu odlike su koje su krasile dosadašnji menadžment i osoblje hotela, a to je nešto što će se zadržati i kontinuirano podizati na još višu razinu. Gostima hotela bit će pružena najviša razina luksuza u vidu smještaja i boravka u hotelu.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)