Ovogodišnji Pulski karneval donosi nove zanimljive programe

Foto: TZ grada Pule

Turistička zajednica grada Pula danas je organizirala prvi program “U potrazi za karnevalom” u sklopu manifestacije Pulski karneval 2024.

Uz mnoge djeci zanimljive izvođače program su započeli članovi šarenog društva Udruge Birikina Pula u “Veselom karnevalskom autobusu” kojeg je ustupio Pulapromet.

U pet jutarnjih termina Veselog karnevalskog autobusa, za što je bilo potrebno preuzeti ulaznice dan prije u uredu TZ Pula, članovi Udruge Birikina Pula odigrali su veselu interaktivnu predstavu “Jeste li vidjeli Ivicu i Maricu?”

Nakon 20-ak minutne vožnje izlazna stanica bila je na Giardinima gdje je djecu i roditelje dočekala Čarobnjakova družina.

Družina je djecu uputila dalje prema Trgu Portarata gdje se odvijao program Karnevalsko čarobiranje mađioničara Stefana i oslikavanje lica Rozi make up-a.

Uz Čarobnjakovu družinu nastavilo se dalje sa Trga Portarata prema Parku grada Graza gdje je bila organizirana interaktivna predstava „Šumska pustolovina“ u organizaciji Teatra Naranča.

Budući da su male maškare mogle osvojiti nagradu “skriveno blago” u Turističkoj zajednici na Forumu, trebalo je sakupiti najmanje 4 pečata na letku programa koji je bio dostupan na lokacijama gdje se odvijao program i u uredu TZ Pula.

Unatoč lijepom, ali hladnom vremenu manifestacija je bila dobro posjećena te je malim maškarama podijeljeno 400-tinjak slatkih nagrada i ulaznica za besplatnu predstavu “Cvrčak i Mrav“ koja će se održati 3. veljače u izvedbi Teatra Naranča.

Manifestacija “U potrazi za karnevalom” nastavlja se i iduće subote 27. siječnja 2024.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)