Promotivni film Experience Golden Slavonia osvojio nagradu na prestižnom festivalu u Rimu

Experience Golden Slavonia
Foto: Screenshot

Promotivni film Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Experience Golden Slavonia osvojio je još jednu nagradu!

Na International Tour Film Festivalu koji se održao u Rimu od 4. do 8. listopada pripala mu je nagrada u kategoriji Najbolji turistički film, što je trinaesta nagrada koju je ovaj film osvojio na svjetskim festivalima.

Promotivni film Experience Golden Slavonia osvojio nagradu na prestižnom festivalu u Rimu
Foto: HTZ

Film je nastao je u produkciji Balduči film d.o.o. i redatelja Bobbya Grubića koji je prethodno osvojio i tri prestižne Emmy nagrade.

Na dodjelu i uručenje nagrade za Najbolji turistički film 2022. godine stigla je i izaslanica Veleposlanika RH u Rimu Jasena Mesića, generalna konzulica Iva Pavić koja je također popratila dodjelu uz predstavnike filma županice Antonije Jozić, direktorice TZ Požeško-slavonske županije Maje Jakobović i redatelja Bobbya Boška Grubića.

“Sudjelovanjem na filmskim festivalima promoviraju se sve ljepote i turistički sadržaji Požeško-slavonske županije, ali i od struke potvrđuje atraktivnost destinacije Zlatna Slavonija”, rekla je Maja Jakobović.

International Tour Film Festival međunarodno je natjecanje za kratke, srednje i dugometražne filmove koje je ujedno popraćeno raznim događanjima i kulturnim programom. “Izuzetno je zadovoljstvo primiti nagradu za najbolji turistički film 2022. na prestižnom međunarodnom festivalu, a posebno mi je drago što je svečanosti nazočila i generalna konzulica Iva Pavić”, izjavila je županica Jozić.

Pogledajte nagrađeni film:

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)