“TOUR NATUR”: Biciklijada u Vinkovcima nudi dobar provod, ugodno društvo i pregršt nagrada

Foto: TZ grada Vinkovaca

Turistička zajednica grada Vinkovaca i Grad Vinkovci pozivaju vas da se prijavite na biciklijadu pod nazivom “Tour natur” koja se u Vinkovcima održava četvrti put.

“I ove godine nudimo vam dobar provod, laganu vožnju, ugodno društvo i pregršt nagrada”, poručuju organizatori.

Biciklijada će se održati 20. svibnja s početkom u 11 sati sa startne pozicije na Pješačkoj zoni grada Vinkovaca. Na samom startu svi prijavljeni sudionici dobit će majicu (trebaju je nositi u vožnji) te kupon koji morate sačuvati, očekuje vas bogat fond nagrada na cilju.

Dužina rute je 17 kilometara i uključuje polazak s Pješačke zone u Vinkovcima te se nastavlja Ulicom Bana Jelačića, Ruđera Boškovića, Ulicom Matije Gupca, Bosutskom ulicom do Nove Brane / Trbušanci gdje vas očekuje kratka pauza za odmaranje i hidriranje. Povratak je u Vinkovce sve do Pikova stana. Svi detalje oko programa su ovdje i ovdje, te na stranici Turističke zajednice.

Na cilju, Pikovu stanu, očekuje vas okrjepa uz besplatnu podjelu hrane i pića za sve sudionike te izvlačenje sretnih dobitnika. Požurite sa svojim prijavama koje su otvorene do 18. svibnja budući da smo pripremili majice za prvih 500 prijavljenih. Sudionici koji završe rekreativnu biciklijadu na dar će uz majicu dobiti i bidon.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)