TRADICIJA SE NASTAVLJA: Popularni Wine EnoGASTRO VIP Event ove godine u pet gradova

Foto: Press

Tradicija se nastavlja, Wine EnoGASTRO VIP Event, bogati enogastronomski događaji koji imaju svoju autentičnost i posebnost, u 2022.godini biti će organiziran u 5 vrhunskih enogastronomskih destinacija.

Ove 2022.godine termini, gradovi i hoteli domaćini su:

  • Zadar Falkensteiner Hotel & Spa Iadera ***** 15. ožujka 2022.

  • Split Safir Hotel Amphora **** 17. ožujka 2022.

  • Zagreb Maistra Hotel Westin ***** 24. ožujka 2022.

  • Rijeka Hotel Bonavia Plava Laguna **** 29. ožujka 2022.

  • Novigrad Hotel & Restaurant Nautica **** 31. ožujka 2022.

Destinacije, hoteli, termini, govornici, programi kao i partneri izlagači su izvrsni i očekuje se jako dobar odaziv gostiju i HoReCa uzvanika.

Veliki naglasak je na Hrvatskim lokalnim proizvođačima i promociji lokalnih enogastronomija kao i na edukaciji svih aktera našeg turizma. Posebnost događaja je i ta da su organizator Dantes i tim agenicje Ricerca Mercato u suradnji sa brojnim partnerima i izlagačima svojim gostima omogućili sve besplatno – od besplatnog ulaza, besplatno korištenje čaše (bez kaucije i bonova), besplatne razne radionice i edukacije te besplatno sudjelovanje u Cooking showu.

Glavni ciljevi eventa su edukacija HoReCa sektora tj. ugostiteljsko-turističke struke (djelatnika – Managera hrane i pića, konobara, sommeliera, kuhara, barista…) i proizvođača vina i raznih delicija te njihovo međusobno poslovno povezivanje, kao i podizanje razine znanja, kvalitete ponude i usluge.

Gosti će moći uživati u enogastronomskim radionicama i prezentacijama koje će voditi vrhunski međunarodni i hrvatski predavači, sommelieri, ugostitelji, barmeni, chefovi i baristi; dok će između predavanja i radionica, svi gosti imati priliku degustirati proizvode svih izlagača te se s njima poslovno povezati i dogovoriti suradnju. Na samom kraju programa slijedi tradicionalna degustacijska edukativna Cooking Show večera sljubljivanja hrane i vina.

Potporu projektima obećali su i ove godine Ministarstvo turizma, Ministarstvo poljoprivrede, Hrvatska turistička zajednica, Hrvatska gospodarska komora i Hrvatska obrtnička komora.

Eventi imaju i humanitarnu notu tako da će biti organiziran i humanitarni Cooking Show.

Od samoga početka vrlo velik je interes za eventima i partnera i uzvanika/gostiju te iz godine u godinu dodatno raste.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)