Turistička ponuda Trogira predstavljena na najvećem turističkom sajmu u Švicarskoj

Foto: Freepik

Turistička zajednica grada Trogira, u suradnji sa suizlagačem I. D. Riva Tours GmbHT, predstavila se na najvećem turističkom sajmu u Švicarskoj.

Hrvatska je zemlja partner ovogodišnjeg izdanja sajma FESPO Zürich, a Trogir se predstavio na štandu Hrvatske turističke zajednice.

Riječ je o prestižnom i najznačajnijem turističkom sajmu u Švicarskoj fokusiranom na europske destinacije, a koji je kroz nekoliko dana posjetilo više od 40 000 posjetitelja.

Hrvatska je kao zemlja – partner u središtu pozornosti na atraktivnom štandu predstavila svoju kulturnu i gastronomsku autentičnost te bogatu prirodnu i povijesnu baštinu.

U okviru promidžbenih aktivnosti u Švicarskoj, Trogir je imao priliku predstaviti bogatu povijest i graditeljsko umijeće koji čine temelj kulturne turističke ponude i zbog koje je gradska jezgra u cijelosti uvrštena na UNESCO-vu listu svjetske kulturne baštine, te prirodne ljepote, plaže, gastro ponudu i manifestacije koje omogućuju uživanje u rekreativnim i zabavnim turističkim aktivnostima.

Švicarsko turističko tržište posljednjih godina bilježi trend rasta, a njihove preferencije u fokus stavljaju kvalitetu i raznolikost turističke ponude. Stoga su provedene promotivne aktivnosti na Švicarskom tržištu vrlo važne za predstavljanje Trogira kao atraktivne turističke destinacije i privlačenje potencijalnih posjetitelja veće platežne moći.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)