Turistička zajednica Zadarske županije objavila brošuru “Family Fun in Zadar Region”

Budući da je Zadarska županija već desetljećima omiljena destinacija upravo obiteljima, Turistička zajednica Zadarske županije je za ovo ljeto pripremila novu brošuru Family Fun in Zadar Region u obliku turističke karte u kojoj su izdvojene brojne ideje i preporuke za provođenje kvalitetnog vremena namijenjene gostima koji u Županiji borave s obitelji.

Na karti županije naznačeni su tako nacionalni i parkovi prirode, plaže, mogućnosti zabavnih, sportskih i avanturističkih aktivnosti kao i atrakcije primjerene za zabavni posjet s obitelji. U brošuri se nude brojne ideje za kvalitetno provođenje vremena i nezaboravne doživljaje, od onih lakših aktivnosti pa sve do zahtjevnijih poduhvata – od muzeja, kina i kazališta, preko biciklizma, tenisa, jahanja, vožnja kajakom ili rafting, sve do tematskih, vodenih i adrenalinskih parkova, te mnogih drugih.

Brošura također sadrži popis svih turističkih zajednica u Zadarskoj županiji, a dostupna je u TIC-evima, te na mrežnoj stranici Turističke zajednice Zadarske županije na OVOM LINKU.

Direktorica Turističke zajednice Zadarske županije, Mihaela Kadija, ovim je povodom izjavila: „Nastavak je ovo aktivnosti kojima se gostima Zadarske županije omogućuje da na jednom mjestu nađu objedinjenu bogatu i šaroliku ponudu destinacije i izaberu upravo ono što odgovara njihovim preferencijama i interesima“.

Dodala je zatim: „Ranije je već izrađena karta u kojoj je izdvojeno 50 zanimljivosti/atrakcija/aktivnosti odnosno ideja za provođenje kvalitetnog vremena u Zadarskoj županiji, a koja se pokazala kao iznimno korisna i od strane gostiju vrlo tražena i hvaljena“.

Ove informativne brošure rezultat su potražnje gostiju, osobito onih koji su po prvi puta u Zadarskoj županiji, te po dolasku traže informacije što ovdje mogu posjetiti, doživjeti i istražiti.

Cilj ovakvih brošura je svakako udovoljiti gostima i njihovim potrebama i interesima, ali i domaću javnost upoznati s bogatstvom ponude i brojnim sadržajima koje Zadarska županija nudi posjetiteljima kao turistička destinacija.

Turističkim će djelatnicima i domaćinima u Zadarskoj županiji ova brošura također zasigurno biti od koristi u zadovoljavanju potreba i interesa postojećih gostiju u našoj destinaciji, ali i u privlačenju novih, te produljenju njihovog boravka u destinaciji.

Foto: TZ Zadarske županije

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)