U Šibeniku se uživo održava poslovni forum ‘m&i Europe Autumn’

U Šibeniku se uživo održava poslovni forum 'm&i Europe Autumn'
Foto: HTZ

U Šibeniku se do 29. rujna održava m&i Europe Autumn, međunarodni poslovni skup i forum koji je okupio više od 100 europskih kupaca te na kojem sudjeluje i Kongresni odjel Hrvatske turističke zajednice te Kongresni odjel TZ grada Zagreba.

Tijekom tri dana održavanja foruma očekuje se da će sudionici odraditi oko četiri tisuće dogovorenih sastanaka.

„Organizatori m&i foruma održavaju godišnje svega nekoliko ovakvih događanja pa je za Hrvatsku velik značaj i priznanje što se forum održava u Šibeniku. Kongresna industrija izuzetno je bitna za hrvatski turizam zbog čega smo, zajedno s dionicima iz struke, intenzivno radili na novim preporukama HZJZ-a za sprječavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja stručnih skupova i poslovnih događanja, a prema kojima su skupovi, na kojima sudjeluju samo osobe koje posjeduju EU digitalnu COVID potvrdu, izuzeti iz svih ograničenja i mjera“, izjavio je direktor Hrvatske turističke zajednice Kristjan Staničić, pritom najavivši kako će se sljedeće m&i događanje održati iduće godine u listopadu u Dubrovniku.

Organizator m&i foruma je Worldwide Events, a događanje u Šibeniku je organizirano u suradnji s TZ grada Šibenika i Amadria Park. Dodajmo kako su za sve sudionike organizirane i različite aktivnosti te grupe u kojima će imati priliku razgledati zanimljivosti i atrakcije iz Šibenika i okolice.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)